Faʻaaliga: Faʻamolemole faʻafesoʻotaʻi mai mo le faʻalauiloaina o le lisi o tau o bearings.

Iloiloga o tupe maua fa'atauga fa'atau oloa a Saina ma tulaga tau fefa'ataua'iga mai fafo ma fa'atau atu

E tusa ai ma faʻamaumauga, e tusa lava po o le a le gaosiga o le gaosiga poʻo le faʻatauina o faʻatauga, ua uma ona ulufale atu Saina i tulaga o atunuʻu tetele o pisinisi, tulaga tolu i le lalolagi.E ui lava o Saina ua leva ona avea ma atunuu tele i le gaosiga o gaosiga i le lalolagi, e le o se atunuu malosi i le gaosiga o gaosiga i le lalolagi.Le fausaga fale gaosi oloa, suʻesuʻega ma atinaʻe gafatia, tulaga faʻatekinisi, tulaga lelei o oloa, lelei ma le lelei o le gaosiga o oloa a Saina o loʻo mamao pea i tua atu o tulaga maualuga faavaomalo.I le 2018, o le tupe maua autu a pisinisi i luga aʻe o le lapopoa i le gaosiga o oloa a Saina o le 184.8 piliona yuan, o se siitaga o le 3.36% i luga o le 2017, ma o le gaosiga o le gaosiga o le 21.5 piliona iunite, o se siitaga o le 2.38% i le 2017.

Mai le 2006 i le 2018, o le tele o tupe maua a le pisinisi ma le gaosiga o oloa gaosi a Saina na tumau pea le saoasaoa o le tuputupu aʻe, lea o le averesi o le tuputupu aʻe o tupe maua pisinisi autu o le 9.53%, o le tamaoaiga o le fua na faʻavae muamua, ma le faiga faʻavae tutoʻatasi a le alamanuia. ma le R & D tomai fa'aleleia E iai ni taunu'uga na faia, ma o se seti o faiga fa'avae e aofia ai le 97 tulaga fa'ale-atunu'u, 103 tulaga fa'ainisinia, ma le 78 o lo'o tauaveina pepa fa'atonu a le komiti, o lo'o o gatasi ma tulaga fa'avaomalo, ua o'o atu i le 80%.

Talu mai le suiga ma le tatalaina, o loʻo faʻaauau pea le atinaʻeina o le tamaoaiga o Saina.O ta'avale ta'avale, maualuga-saosaoa po o quasi-maualuga-maualuga nofoaafi nofoaafi bearings, tele meafaigaluega tetele lagolago bearings, maualuga-sao atoatoa bearings, inisinia masini bearings, ma isi mea ua avea ma nofoaga autu mo kamupani multinational e ulufale atu i le alamanuia avefeau a Saina.I le taimi nei, o kamupani tetele e valu ua fausia le silia ma le 40 fale gaosi oloa i Saina, e tele lava ina aʻafia i le fanua o bearings maualuga.

I le taimi lava e tasi, o le tulaga o le gaosiga o le maualuga-tech bearings a Saina, meafaigaluega maualuga ma meafaigaluega tetele bearings, tulaga ogaoga faʻaogaina bearings, fou-tupulaga atamai, tuʻufaʻatasia bearings ma isi bearings maualuga o loʻo mamao lava mai le tulaga maualuga faavaomalo. , ma meafaigaluega maualuga-maualuga e le'i ausiaina Bearings lagolago meafaigaluega tetele e atoatoa tutoʻatasi.O le mea lea, o le au tauva autu o totonu o le atunuu maualuga-saoasaoa, sao atoatoa, mamafa-tiute bearings o le valu tele kamupani faava o malo tauaveina.

O pisinisi a Saina e tele lava ina fa'atumauina i pisinisi tumaoti ma fa'atupeina mai fafo o lo'o fa'atusalia e Saina i Sasa'e ma fa'avae fa'aleaganu'u mamafa masani a le setete o lo'o fa'atusalia e Northeast ma Luoyang.O le atinaʻe autu o loʻo i totonu o le itu i matu sasaʻe o le pisinisi a le Setete o loʻo faʻatusalia e Harbin Bearing Manufacturing Co., Ltd., Wafangdian Bearing Group Co., Ltd. ma Dalian Metallurgical Bearing Group Co., Ltd. faʻavaeina e le toe faʻatulagaina o le setete. - pisinisi e umia.O pisinisi a le setete o loʻo faʻatusalia e Co., Ltd., e aofia ai, Harbin Shaft, Tile Shaft ma Luo Shaft o pisinisi taʻutaʻua ia e tolu a le setete i le gaosiga o oloa gaosi a Saina.

Mai le 2006 i le 2017, o le tuputupu aʻe o le tau o oloa auina atu i fafo a Saina sa fai si mautu, ma le maualuga o le tuputupu aʻe nai lo oloa faaulufale mai.O fa'asili o fefa'ataua'iga mai fafo ma fa'atau atu na fa'aalia ai le fa'atupula'ia.I le 2017, na oʻo atu le faʻasili o fefaʻatauaiga i le 1.55 piliona US tala.Ma pe a faatusatusa i le tau iunite o oloa faaulufale mai ma auina atu i fafo, o le eseesega o tau i le va o oloa faaulufale mai a Saina ma oloa auina atu i fafo ua fai si tele i tausaga talu ai nei, ae o le eseesega o tau ua faaitiitia i lea tausaga ma lea tausaga, e atagia mai ai e ui lava o mea tau tomai faapitoa o oloa gaosi oloa a Saina o loo tumau pea. e iai se va ma le tulaga maualuga, o loʻo puʻeina pea.I le taimi lava e tasi, o loʻo atagia mai ai le tulaga o loʻo iai i le taimi nei o le sili atu o le faʻaogaina o paʻu maualalo ma le le lava o faʻamaualuga maualuga i Saina.

Mo se taimi umi, o oloa mai fafo o loʻo nofoia le tele o sea maketi i le maualuga-taua-faʻaopoopo tele-fua, saʻo faʻatatau fanua.Faatasi ai ma le faʻaauauina o le faʻaleleia atili o suʻesuʻega faʻatekonolosi ma atinaʻe gafatia o le gaosiga o oloa a Saina, o le saʻo ma le faʻamaoni o paʻu i totonu o le atunuʻu o le a faasolosolo malie ona faʻaleleia.O le a faasolosolo malie lava le suia o bearings o lo'o fa'aulufale mai.O loʻo faʻaaogaina i le gaosiga o mea faʻapitoa faʻapitoa ma masini gaosiga atamai.O faamoemoega e matua lautele lava.


Taimi fa'asalalau: Me-14-2020