Shënim: Ju lutemi na kontaktoni për listën e çmimeve të kushinetave promovuese.

Kushinetat e markës origjinale

Kushinetat kryesore

Katalogjet

Produkte të reja

Rreth Nesh

Wuxi HXH Bearing Co., Ltd.u themelua në vitin 2005. Ne jemi një prodhues profesionist i përkushtuar ndaj zhvillimit, prodhimit, shitjes dhe shërbimit të kushinetave me cilësi të lartë dhe produkteve të ngjashme.

Kushinetat tona vijnë me certifikim CE dhe SGS.Produktet kryesore përfshijnë kushinetën miniaturë, mbajtësen me fllanxha, kushinetën qeramike, kushinetat me seksion të hollë, kushineta me groove të thella, kushineta me kontakt këndor, kushinetë me shtytje, kushinetë topash të vetërregulluar, kushinetë të thjeshtë sferike, kushineta rul me konik, kushinetë cilindrikë me rrotull, kushinetat dhe komponentët e lidhur e kështu me radhë.Kushinetat tona përdoren gjerësisht në metalurgji, ndërtimin e anijeve, automobilat, aviacionin, fluturimet në hapësirë, industrinë e luftës, shumë lloje makinerish dhe pajisje automatizimi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lexo më shumë

Lajme