Забелешка: Ве молиме контактирајте не за ценовникот за промотивни лежишта.

Оригинални лежишта на марка

Главни лежишта

Каталози

Нови Продукти

За нас

Wuxi HXH Bearing Co., Ltd.е основана во 2005 година. Ние сме професионален производител посветен на развој, производство, продажба и сервис на висококвалитетни лежишта и сродни производи.

Нашите лежишта доаѓаат со CE и SGS сертификат.Главните производи вклучуваат минијатурно лежиште, лежиште со прирабница, керамичко лежиште, лежишта со тенок пресек, топчести лежишта со длабок жлеб, топчести лежишта со аголен контакт, потисно лежиште, самопорамнувачко топчесто лежиште, сферично обична лежиште, заострени валчести лежишта, цилиндрични валчести лежишта, лежишта и сродни компоненти и така натаму.Нашите лежишта се широко користени во металургијата, бродоградба, автомобили, авијација, вселенски летови, воена индустрија, многу видови машини и опрема за автоматизација.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Прочитај повеќе

Вести