Njoftim: Promovimi i Shtatorit: 50 dollarë zbritje për çdo 1000 dollarë // 15 dollarë zbritje për çdo 500 dollarë // 5 dollarë zbritje për çdo 300

Profili i Kompanisë

WUXI HXH kushineta CO, KUFIZUAR është themeluar në vitin 2005 me markën tonë HXHV. Ne jemi një prodhues profesional i kushinetave të sakta me më shumë se 100 staf dhe 10000 metra katror zonë. Ne gjithashtu kemi një ekip dhe zyrë në Wuxi, Kinë për biznesin ndërkombëtar të eksportit. 

Shërbimi: 

OEM / kushineta e markës

Produktet kryesore:

Udhëzues lëvizjeje lineare Mbajtësi i bllokut të jastëkut Kushineta e futjes së topit Kushineta sferike të thjeshta
Vidë topi Kushineta e kontaktit këndor Kushineta rul fut Rrota rrotulluese rrëshqitëse
Shkurre lineare Mbajtëse gjilpëre Kushineta vetë-drejtuese e topit Bakri Bush
Kushineta me brazdë të thellë Kushineta me rul me kon Kushineta rul vetë-rreshtuese Pjesë kushinetash
Mbajtëse topi qeramike Kushineta cilindrike e rulit Kushineta në fund të shufrës Kushineta e personalizuar

Përparësitë:

I sinqertë dhe i përgjegjshëm / me efikasitet të lartë në komunikim / çmim dhe cilësi konkurruese / mostra para porosisë masive / kohë e shkurtër e drejtimit.

 

Mirësevini të na kontaktoni!