Kabar: Promosi September: Diskon $ 50 kanggo saben $ 1000 // $ 15 dipotong saben $ 500 // $ 5 dipotong saben 300

Profil Perusahaan

WUXI HXH BEARING CO., LIMITED wis digawe ing taun 2005 kanthi merek HXHV dhewe. Kita minangka produsen profesional bantalan sing tepat kanthi luwih saka 100 staf lan area 10000 meter persegi. Kita uga duwe tim lan kantor ing Wuxi, China kanggo bisnis ekspor internasional. 

Layanan: 

OEM / Bantalan Merek

Produk Utama:

Pandhuan gerakan linear Bantalan blok bantal Bantalan bola dorong Bantalan kosong bunder
Sekrup bola Bantalan kontak sudut Bantalan roller tikaman Geser Geser
Linehing bushing Prewangan jarum Bantalan werni sing nyetel awake dhewe Tembaga Bush
Bantalan bal alur jero Bantalan rol tapered Bantalan roller sing mandhiri Bagean prewangan
Bantalan bal keramik Bantalan rol silinder Bantalan pungkasan rod Bantalan khusus

Kaluwihan:

Jujur & Tanggung jawab / Efisiensi komunikasi / rega & Kompetitif / Sampel sadurunge supaya massal / Timing singkat.

 

Sugeng kontak karo kita!